Begin
Nieuw
Bert
Ernie
Oude platen
Nieuwe cd's
Zipje en Zopje
Fotoboek
Weetjes
Knutselen
Links
Merchandise
Links

Niet genoeg gehad? Dan kun je hieronder nog wat leuke sites vinden. 
Ken jij nog een leuke site? Heb je zelf een leuke site? (Ze moeten wel met Sesamstraat te maken hebben.)
Mail me dan of vul dit formulier in en misschien komt het dan op deze site.

Bert's Wondere Wereld
Een hele euke site over Bert, Bert en nog een Bert. (En een klein beetje Ernie en andere Sesamstraatvriendjes.) Heel, heel, heel, heel, heel, heel veel plaatjes, Bert zijn paspoort en nog véél meer. Je moet zelf maar even kijken (nou ja... 'even').

Sesamstraat op de NPS
Site van de NPS, met alle begin filmpjes van de afgelopen jaren, leuke geluidsfragmenten en veel meer!

Sesamstraat.nl
Met kleurplaten, spelletjes en verhaaltjes.

Sesamstraat.pagina.nl
Een site met een heleboel Sesamstraatlinks. De links zijn per categorie gerangschikt. Heel erg handig!

Sesamstraat Fan
De website van Kirsten, er staan 230 plaatjes op haar site (ik heb ze niet allemaal getelt).

Gebarentaal
Op de site over gebarentaal kun je zien hoe woorden er in de gebarentaal uitzien. Je kan in het archief zien hoe je Bert en Ernie zegt in deze taal.

Jim Henson
Alles over de muppets en andere Jim Henson creaties.
Je kunt er bijvoorbeeld per Muppet zien wat hun hobbies zijn, en hoe ze er op de tekentafel uitzagen, zoals Bert en Ernie hiernaast.

Postzegels
Op deze site kun je misschien wel die ene Bert en Ernie zegel vinden die je altijd al zocht! Kijk gewoon regelmatig en misschien heb je geluk!

Sesamstraatsite door Lex
Nee, niet een site van of over Lex Goudsmit. Er zijn echt meer mensen op deze planeet met dezelfde voornaam. Elke weg; een site over sesamstraat, omdat de webmaster dat zo'n grappig programma vind.

Nostalgie van de bovenste plank
Op deze site zie je allemaal dingen uit je eigen jeugd. Dus ook van Sesamstraat. Wel een Amerikaanse site.

Hieronder vind je een aantal links die niks met Bert en Ernie te maken hebben. Ik vind de sites zelf gewoon goed en bezoek ze daarom regelmatig.

De Wereld van Harry Potter
Echt een hele goede site over Harry Potter. De site wordt regelmatig ge-update. Er is een forum waar je met andere HP fans kunt discussiëren, je kunt je laten sorteren om te zien bij welke afdeling je zit, stickers ruilen, samenvattingen van de 4 boeken en nog veel meer. Neem ff een kijkje!

Samenwerkende Kinderboekwinkels
De site van de samenwerkende kinderboekwinkels. Erg leuke site. Je kunt zien welke boeken ze in de aanbieding hebben en de medewerkers vertellen je welke boeken zij leuk vinden. Er is voor elk wat wils!

D.Film moviemaker
Ontzettend leuk!!! Maak je eigen filmpje. Je kunt 3 scenes maken en vervolgens naar iemand toesturen. Misschien origineel om zo iemand mee uit te vragen?!

Pacman
Die goeie oude tijd... Vroeger was alles beter. En nu kun je terug naar vroeger. Speel Pacman, Space Invaders of een van de andere spellen die eens, in lang vervlogen tijden, revolutionaire waren!

Spellenweb
Hier kun je gratis spelletje downen. Voor urenlang speelplezier! Maar kijk uit, misschien heb je er een verslaving bij.
Geniet maar speel met mate.

Stupid
Een ontzettend grappige site met allemaal ontzettend stomme en onzinnige producten. Je vraagt je soms af waarom mensen de moeite doen deze producten te maken.