Begin
Nieuw
Bert
Ernie
Oude platen
Nieuwe cd's
Zipje en Zopje
Fotoboek
Weetjes
Knutselen
Links
Merchandise
Koekjes en snoepjes

Bolletje Opzetbiskwie
Dit zijn koekjes met allerlei figuren uit Sesamstraat: Bert en Ernie, Elmo, Pino, Grover en Koekiemonster. De koekjes bestaan uit twee delen: het figuurtje zelf en een rondje om de koekjes in vast te zetten. Op de achterkant van elke doos zit een plaatje met één van je favoriete Sesamstraatfiguren, die kun je uitknippen en er zit een opdracht bij. De opdracht bij het plaatje hierboven is: Welke verschillende ballen zie je? En hoeveel tel je er van elk?
Dus ga naar je moeder en zeg: 'Ik wil Bolletje!' (Of stop gewoon stiekum bij het boodschappen doen een doos in het karretje.)

Chocolade
Wat ik nu toch weer tegenkwam op internet! Bert en Ernie gemaakt van Chocolade. Helaas is het een Amerikaans bedrijf, maar misschien als je het echt heel graag wilt kun je het bestellen via internet? Misschien is het zelfs wel in Nederland te verkrijgen. Zo niet dan moet je het doen met deze foto's.

Duitse site
Al deze producten ben ik tegengekomen op een Duitse site, waar je ze online kunt bestellen. Helaas heb ik deze etenswaren nog nooit in Nederland gezien. Maar misschien komt dat ooit nog een keertje? Laten we het hopen!

Bijna jarig?
Dan is deze taart misschien wel wat voor jou! Ik heb dit plaatje van een Amerikaanse site, maar ik weet bijna zeker dat je zo'n soort gelijke taart ook bij jou supermarkt of bakker kunt bestellen.

Koekjes! of... koekies!!!!

Chocolade mix

Honing

Musliereep