Begin
Nieuw
Bert
Ernie
Oude platen
Nieuwe cd's
Zipje en Zopje
Fotoboek
Weetjes
Knutselen
Links
Merchandise
Nieuw

18 mei
Vandaag kreeg ik een foto van één van de knutseltips van mijn site. Klik hier om de foto te zien. Evelien, bedankt!

9 mei
De e-cards zijn nog maar net online, maar ik heb ze nu al veranderd. Je kunt nu een categorie aanklikken waarna je een kaartje kunt kiezen! De link blijft gewoon hetzelfde.

5 mei
Er is lang niks veranderd aan de site, maar dat komt omdat ik ergens mee bezig ben geweest. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.
Vanaf vandaag kun je
Bert en Ernie e-cards versturen!! Op het moment staan er 12 kaartjes op de site, maar misschien dat ik er nog wat aan toe voeg, het kan ook zijn dat ik ze regelmatig ga veranderen om variatie te houden.
Ze staan op weer een andere site van lycos waardoor je reclame op de pagina's krijgt. Het kan zijn dat er een hele grote reclame-uiting naar beneden scrolt, maar die is na een paar seconde weer weg. Daarna vallen de reclames wel mee. Ik vind het ook niks, die reclame, maar het is helaas niet anders.
Klik hier om een kaartje te versturen!
Vind je dat er nog wat minst bij de verzendservice, laat me dan even weten wat je vind dat er moet worden toegevoegd.
Mail me!

12 april
Ik heb, hoop ik, alle links veranderd. Het probleem was dat het woord 'tripod' in alle links moest vervangen worden door 'lycos'. Dus als alles goed is moet je gewoon weer de gehele website kunnen bezoeken. Is dat niet het geval laat me dan even weten welke link het niet doet .

4 april
Tripod heeft, zonder haar leden te waarschuwen, de site veranderd. Hierdoor klopt geen van de links op deze site die naar het Tripod gedeelte gaan nog. Ik zal dat dus allemaal moeten gaan veranderen, maar aangezien ik daar aanstaand weekend geen tijd voor heb zal dat pas volgende week goed komen. Vandaar dat niet alles te bereiken is. Heb geduld: het komt echt goed!

3 april
Vandaag alleen een nieuwe link toegevoegd. Kijk bij links en scrol vervolgens een stukje naar beneden. De onderste Sesamstraat link is nieuw.

22 maart
Nu al kun je nog meer msn messenger skins op de site vinden. Klik op de links hieronder om direct bij de skins te komen. Op de eerste pagina staat hoe je de skins moet opslaan om ze in je msn venster te kunnen zien.
msn skins pagina 1
msn skins pagina 2
msn skins thema

20 maart
Heb je ook msn messenger? Dan kun je vanaf vandaag Bert en Ernie skins downloaden. Ga naar knutselen, dan naar de Tripodnet site en kies voor 'msn skins' of klik gewoon even hier!
Voorlopig staan er zes op de site, maar misschien komen er binnenkort meer, houdt dus even deze site in de gaten.
Heb je zelf een Bert en Ernie skin en wil je die met meerdere mensen delen?
Mail me dan je skin.

12 maart
Ik heb vandaag de site eerst helemaal bij Chello verwijderd en daarna weer opnieuw geupload, dus als je pagina's die niet werken laat me dat dan alsjeblieft weten!

Je kon een poosje geleden al de tracklist van
Zomerkriebels lezen, nu staat het cd-hoesje ook op de site. Verder heb ik nog 4 Sesamstraat cd's toegevoegd ( 'Sesamstraat is Jarig', 'Muziek', 'Beste vriendjes blues' en 'Dieren '). De drie laatste genoemde staan op de Tripodnet website.
OVer cd's gesproken, ik heb nieuwe plaatjes gemaakt voor de pagina's
'oude platen' en 'nieuwe cd's'.

Ik heb een extra foto gekregen van Bert en Ernie met Graaf Tel. Kijk bij fotoboek op pagina 4 of klik op
deze link.

Je kunt nu de tekst van Ernie's Tijgerjacht lezen. Erg leuk stukje is dat! Ga naar 'Oude platen' -> 'Ik wist niet dat je kwaad werd' -> 'Tijgerjacht. Of klik voor het gemak op
deze link.

Ik heb een poosje geleden een stickerboekje gekocht en ben er eindelijk toe gekomen om het gehele boekje te scannen. Er staan naast stickers ook kleurplaatjes en spelletjes in het boekje. Die spelletjes kun je uitprinten; hoef je niet het hele boekje te kopen. Maar het is natuurlijk ook leuk om overal Bert en Ernie stickers op te plakken!! Ga naar Merchandise en klik op stickerboekje of
klik ff hier.

Op het tweede deel van de site staat vanaf nu een pagina die 'Restriced' heet. De pagina's die aan 'Restriced' hangen zijn alleen toegankelijk via een link. Het is voor mij op deze manier makkelijker om pagina's toe te voegen. (De website wordt steeds groter en heb nu echt geen ruimte meer bij Chello.)

10 maart
Bert en Ernie geven zelf commentaar bij een aantal tekeningen. Op de tekeningen doen Bert en Ernie dingen die ze leuk vinden! Ga naar 'Bert' of 'Ernie' in het menu hiernaast en klik daar op de link. Of klik even hier voor Bert's hobbies en hier voor Ernie's hobbies. Deze pagina's staan weer op de tripodnet site, dus er komt een pop-up en er wordt een nieuw venster geopend.

Nieuwe Bert en Ernie spulletjes!! Ga naar Merchandise en dan naar Allerlei of klik op
deze link. Het zijn allemaal rugzakken, portemonnees, sleutelhangers en meer!

8 maart
Ik heb nog wat etenswaren gevonden waarvan de verpakking een Bert en Ernie plaatje heeft. Kijk even hier als je die wil zien.

Ook heb ik op internet
koekjespotten gevonden die nu op de site staan.

23 februari
Genoeg koekjes gebakken? Probeer dan eens de Bert en Ernie taarten!! Ook zeer lekker!
Kijk bij Knutselen of klik even op deze
link.

Tevens staan er nieuwe
links op de site. Niet allemaal hebben ze met Bert en Ernie te maken, maar het zijn hele leuke!

19 februari
Heb je zin in koekjes bakken? Dan heb ik een recept om Bert en Ernie koekjes te maken. Ga naar Knutselen of klik op deze link.

14 februari
Via-via heb ik de vierde pagina gekregen van het fotoboek van Bert en Ernie!
In dezelfde envelop zaten ook foto's van
Bert en Ernie en de Amerikaanse cast en foto's van Bert en Ernie en andere vrienden, de 'gang' zoals ze zichzelf schijnen te noemen.

12 februari
Beetje vroeg, of erg laat maar er staan kerstkaarten op de site! Ga naar Merchandise en klik daar op kaarten, vervolgens kun je daar op kerstkaarten klikken. Of klik even op bovenstaande link.

10 februari
Nog meer spullen op de site! Een plaatje van een deurhanger; een bordje dat je aan de deur kan hangen als je er even niet bent, of als je niet gestoord wil worden. En een plaatje van Bert en Ernie uitgevoerd als stokpoppen. Ga naar Merchandise of klik hier.

Als je dan toch op die pagina bent, kijk dan gelijk even bij de pagina
'koekjes en chocolade'.
En vergeet Valtijnsdag niet!

7 februari
Er zijn nieuwe kaarten toegevoegd aan de site. Allemaal gekocht bij V&D.

Ook heb ik
kaarten met button op de site gezet.

Eindenlijk heb ik de foto van mijn eigen
Bert en Ernie cd opbergdoosje kunnen scannen en ook die staat nu op de site.

Klik
hier om Bert en Ernie als Peper en Zoutstel te zien.

10 december
Het is alweer een poosje geleden, maar de Zazoe webverkiezing is afgelopen en helaas heb ik niet gewonnen. Maar ik ben wel 4de geworden! Dus iedereen die gestemd heeft: ontzettend bedankt voor het stemmen!

Er staat sinds een poosje een nieuwe cd op de website. Het is weliswaar Sesamstraat cd maar er staan Bert en Ernie liedjes op die niet op andere cd's of mc's van hen verschenen zijn. Het heet
'Zomerkriebels met Bert en Ernie' en er staat veeeel Bert en Ernie op deze cd. Ik heb 3 liedje van die cd uitgeschreven die je kunt vinden op de website.

Ik heb de hand weten te leggen op de derde pagina van het fotoboek van Bert en Ernie. Zeer exclusief!! Dus kijk snel
hier, of ga naar fotoboek en blader er door.

Er staan ook nieuwe weetjes op de site, met dank aan Barbara van Schepen.
En ook nieuwe postzegels uit andere landen, ga daarvoor naar Merchandise en klik op postzegels.

25 oktober 2001
Je kunt vanaf vandaag ook een e-mail forumier invullen om te laten weten wat je van de site vind. Je kunt dus nu mailen en een formuliertje invullen, handig voor als je geen eigen e-mail adres hebt.

7 oktober 2001
Maak je eigen sleutelhanger van kralen! Ga naar knutselen en dan naar Sleutelhanger van kralen. Of klik hier.

4 Oktober 2001
Maak nu je eigen verjaardagskalender met onze vrienden in hoofdrol. Kijk bij de rubriek knutselen of klik hier om direct bij de verjaardagskalender te komen.

3 oktober 2001
Nieuwe spulletjes om te kopen van Bert en Ernie op de site gezet.

3 oktober 2001
Vanaf vandaag kun je op deze site ook knutselen! Nou ja op deze site. Je kunt knutselideetjes vinden om op een regenachtige dag te doen. Alle knutselideetjes hebben natuurlijk te maken met Bert en Ernie. Klik hier om direct naar de knutselpagina te gaan. Het kost wat tijd om dingetje te vinden en te verzinnen dus op het moment staan er maar 2 tips op.
Heb je zelf een leuke knutsel tip/ idee,
mail me die dan. Vermeld je naam en je leeftijd, wat je idee is, wat je nodig hebt en hoe je het maakt. Als je het hebt mag je ook een foto meesturen van hoe dhet knutselidee er uiteindelijk uitziet. Het moet natuurlijk wel met Bert en Ernie te maken hebben!

1 Oktober 2001
Vanaf vandaag kun je stemmen op mijn website. De site Zazoe.nl heeft een webverkiezing voor de beste Sesamstraat of Winnie de Poeh site. Stemmen kan vanaf vandaag 12.00 uur tot en met 30 november 12.00 uur. De website die de meeste stemmen krijgt wint cadeaubonnen die te besteden zijn bij zazoe.nl Maar als je stemt maak je ook kans op cadeaubonnen ter waarde van fl. 100,- (45 euro)! Dus ga even naar zazoe.nl, kies 'webverkiezing' en stem op 'Bert en Ernie's meest complete website. Of klik op deze link om automatisch op mijn site te stemmen.
O ja, je kunt elke 24 uur 1 keer stemmen!

21 september
Het nieuwe Sesamstraat boek is uit! Het heet : Poehééé, het verhaal van Sesamstraat. Kijk hier voor iets meer informatie.