Kinderstad Heerlen korting met de NapPas!

Kinderstad Heerlen is een overdekte speelwereld waar kinderen zich volledig kunnen uitleven. Kinderen kunnen hier gebruik maken van heel veel speelattributen, waaronder een grote trampoline, klim- en klauterconstructies, vele glijbanen, schommels en draaimolens. Daarnaast zijn er ook draaimolens, is er een wildwaterbaan en een achtbaan!

Met de NapPas hebben kinderen recht op een extra Kinderstad Heerlen korting. De korting is €1 per persoon. Dit betekent dat je als gezin nog meer voordeel geniet van deze leuke en uitdagende plek om te spelen.

Kinderstad Heerlen is niet alleen leuk voor de kinderen, er is ook genoeg voor begeleiders om van te genieten. Er zijn veel leuke restaurants, cafés en terrassen waar je na een uitputtende dag kunt genieten van een hapje en drankje.

Kortom, met de NapPas heb je extra voordeel bij Kinderstad Heerlen. Geniet samen met je gezin van een leuke dag uit in deze overdekte speeltuin! Een fantastische uitkomst natuurlijk wanneer het weer buiten wat minder is en je toch een leuke dag wilt beleven.

Neem snel een kijkje op de site van Kinderstad Heerlen om te zien wat er nog meer te doen is en om gebruik te maken van de NapPas korting! Je kunt via NapPas de kortingspas aanschaffen, je kunt op deze manier bij nog 250 andere leuke dagjes uit genieten van korting! Als het weer het toelaat kun je ook naar een pretpark, dierentuin of juist een bezoek brengen aan een van de musea in Nederland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *